Home > Handleiding > Software versie 7 en hoger

Software versie 7 en hoger

Hoe wijzig ik het server adres, protocol of poort
Software 7.9 en hoger Probleem U wilt het doel of het protocol van de verb... more
Hoe voeg ik handmatig een verborgen of beveiligde netwerkbron toe
Software 8.3.4.42 en hoger Pro en PC software Probleem U wilt een backup ... more
Hoe maak ik een backup van Sharepoint Online
Besturingssysteem Alle Software 8.1 en hoger Oplossing Sharepoint onli... more
Hoe maak ik een backup van Office 365
Software 8.3.4.0 en hoger Oplossing U moet eerst de Benodigdheden (#benodi... more
Hoe maak ik een backup van de data in een cloud dienst via de server (cloud2cloud)
Software 7.15 en hoger Probleem U wilt graag een backup van de data in een... more
Hoe voer ik een index controle uit op het account
Software 7.9 en hoger Probleem Er staat veel meer data in het account volg... more
Hoe herstel ik een lokale kopie op een andere computer
Software 7.9 en hoger Probleem U maakte een lokale kopie met de software m... more
Hoe verwijder ik data uit het account
Software 7.9 en hoger Probleem Het account zit vol of er staat data in die... more
Hoe installeer ik de qpkg app op een QNAP NAS
Besturingssysteem QTS 4.1 - QTS 4.4 Software 8.1 en hoger Vereisten ... more
Hoe installeer ik de spk app op een Synology NAS
Besturingssysteem Synology DSM 5.2 en hoger Software 8.1 en hoger Vere... more
Hoe start ik de retentietaak handmatig ipv automatisch na de backup
Software 7.9 en hoger Probleem De retentie wordt normaal pas na de backup ... more
Seedload (De eerste backup op een usb schijf aanleveren)
Besturingssysteem Alle Software 7.9 en hoger Oplossing U wilt uw (eers... more
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06