Home > Office 365

Office 365

Welke Office 365 diensten worden ondersteund?
Laatst bijgewerkt: 31-03-2020 Versie: 8.3.2.11 of hoger Ondersteunde dienste... more
Office 365 MFA App-wachtwoord
Software 8.3.4.0 en hoger Fout Melding U probeert een backupset aan te mak... more
Sharepoint 365 Online niet ondersteunde functionaliteit
Software V7/V8 Backup server Fout Melding D901_company-my.sharepoint.com/p... more
Aanmelden bij de cloudservice met de opgegeven referenties is mislukt
Software 7.15 en hoger Fout Melding Failed to login to cloud service with ... more
Toestemming verlenen aan accounts voor het maken van een back-upset
Software 8.3.4.0 en hoger Oplossing Gebruik de stappen hier onder om de ge... more
De rol van beheerder van Term Store toekennen
Software 8.3.4.0 en hoger Fout Melding Skip to list ManagedMetadata since ... more
Algemene beheerdersrol toewijzen aan accounts
Software 8.3.4.0 en hoger Oplossing Volg de onderstaande stappen om de rol... more
Toestemming verlenen aan de Discovery Management groep
Software 8.3.4.0 en hoger Oplossing Met deze toestemming kunnen gebruikers... more
Office 365-module is niet ingeschakeld
Besturingssysteem Alle Software 7.15 en hoger Fout melding Office 365 ... more
Office 365 herstellen mislukt omdat de admin geen licentie/mailbox heeft
Besturingssysteem Alle Software 7.15 en hoger Fout Melding Mailbox "ad... more
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06