Home > Installatie > V7 uninstall of update naar V8 blijft hangen

V7 uninstall of update naar V8 blijft hangen

Besturingssysteem

Windows

Software

7.17

Fout Melding

Het verwijderen van de V7 cliënt mislukt of blijft eeuwig hangen

Oorzaak

Er is een bekende bug in de 7.17 cliënt die er voor zorgt dat het verwijder proces blijft hangen

Oplossing

Voor zowel de Pro/VM als de PC client geld dat de er eerst een hotfix opgezet moet worden voordat u de software kunt verwijderen of upgraden naar V8 of hoger Zie het KB artikel Hotfix installatie instructies voor de installatie van de hotfix.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06