Home > FAQ > Software versie bepalen

Software versie bepalen

Fout melding

n.v.t.

Oorzaak

Er is een fout opgetreden die de huidige versie niet kan oplossen of u wilt gebruik maken van nieuwere functionaliteiten.

Oplossing

De nieuwste software versie is altijd te vinden op www.mindtimebackup.nl.
Let er hierbij wel op of u de Pro of de PC versie moet hebben.
Zolang de installatie onder dezelfde gebruiker gebeurd
zal een nieuwere versie altijd de instellingen overnemen van de oude.
Installeer V8 niet als een update voor V6
Er zijn 3 manieren om te identificeren welke software versie u nu gebruikt.

In de software (V6)

Via het vraagteken bij de iconen links onderin is er te zien welke software versie u gebruikt.

U krijgt dan het volgende scherm te zien:

In de software (V8)

Via het informatie icoon rechts bovenaan is er te zien welke software versie u gebruikt.
info icoon
U krijgt dan het volgende scherm te zien:
info scherm

Backup rapport

De eerste regel van ieder backup rapport bevat:
Start [ "Besturingssysteem" ("Computernaam"), "Software leverancier" "Software versie" ]
Bijvoorbeeld:
Start [ Windows 2008 R2 (SERVER), Mindtime Pro Backup 6.29.0.0 ]
Start [ Windows Server 2016 (SERVER), Mindtime Pro Backup v8.1.1.50 ]

Lokaal bestand

Als laatste redmiddel kunt u ook in het lokale bestand kijken:
C:\Program Files\Mindtime [Pro/PC] Backup\version.txt
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06