Home > Algemene fouten

Algemene fouten

Het lokale instellingen bestand is corrupt
Besturingssysteem Windows Software 7.9 en hoger Fout Melding Invalid... more
De cloudbewerking wordt niet ondersteund op een alleen-lezenvolume
Besturingssysteem Windows Software 7.9 en hoger Fout Melding De cloudb... more
SQLite: Table info bestaat al
Besturingssysteem Alle Software 8.3 en hoger Fout Melding Failed to in... more
Onvoldoende ruimte voor de tijdelijke map
Besturingssysteem Alle Software 8.1 en hoger Fout melding Insufficie... more
Ik wil een backupset aanmaken maar hij blijft om credentials vragen
Software 7.9 en hoger Probleem U probeert een nieuwe backupset aan te make... more
Onbekend standaardpad voor het maken van een nieuw journaalbestand
Besturingssysteem Alle Software 7.9 en hoger Fout melding unknown defa... more
Netwerk schijf niet gevonden
Besturingssysteem Windows Software 7.17.0.30 Fout Melding Drive not fo... more
Leeg wachtwoord is niet toegestaan vanwege een accountbeperking
Besturingssysteem Windows Software 7.9 en hoger Fout melding Leeg wach... more
Kan geen backup maken van MicrosoftEdge.exe
Besturingssysteem Windows 10 Software 6.x en hoger Fout melding Het b... more
index.b2b is in gebruik door een andere applicatie
Besturingssysteem Alle Software 7.13 en hoger Fout melding Unable to o... more
http code: 412, Precondition Failed caused by [n]
Besturingssysteem Alle Software 7.13 en hoger Fout melding http code: ... more
[java.util.ConcurrentModification Exception] Error=null (backup set met filter geconfigureerd)
BesturingssysteemAlleSoftware6.13.0.0Fout melding[java.util.ConcurrentModificati... more
Fout: Backup Interrupted by System Error "Cannot get remote file list"
BesturingssysteemAlleSoftwareAlleFout meldingBackup Interrupted by System Error ... more
Backupbron ... bestaat niet!
Software Alle Fout melding Backupbron "C:\test" bestaat niet! Backup sou... more
Bestand uploaden mislukt na X pogingen
BesturingssysteemAlleSoftwareAlleFout meldingBestand uploaden mislukt na 4 pogin... more
Kan fout niet op server bijhouden. Fout="[Http.UnableToConnectExpt]...
**Besturingssysteem** Alle **Software** 5.x - 6.29 **Fout melding** Ka... more
Het systeem kan het opgegeven pad niet vinden
Besturingssysteem Alle Software 6.7.0.0 en hoger Fout melding "Het systeem kan h... more
Er ontbreekt enige data voor...
BesturingssysteemAlleSoftware5.5.x.x en hogerFout melding[BackupSetBFS.getDataBl... more
Gegevensfout (Cyclische Redundantie Controle)
Besturingssysteem Alle Software 6.27.0.0 en hoger Fout melding Fout="[... more
Fout: [java.lang.StackOverflowError] null
BesturingssysteemAlleSoftwareAlleFout melding[java.lang.StackOverflowError] null... more
Fout bij initialiseren bptree
**Besturingssysteem** Alle **Software** 6.0 - 6.29 **Fout melding** Un... more
Fout: [java.lang.NullPointerException] null
BesturingssysteemAlleSoftwareAlleFout melding[java.lang.NullPointerException] nu... more
Fout: [BlockDB.update] Failed to insert row into bptree
Besturingssysteem Alle Software Alle Fout melding [BlockDB.update] Fai... more
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06