Home > Technische specificaties

Technische specificaties

Hardware eisen QNAP NAS Backup (qpkg)
Last update: 19-04-2021 Important Note: QNAP NAS models with less than 1GB RAM... more
Hardware eisen Synology NAS Backup (spk)
Last update: 31-08-2020 Supported Synology NAS Models System Model... more
Pro/VM Backup specificaties
Ondersteuning voor de volgende besturingssystemen: * Windows * Mac * Linu... more
PC Backup specificaties
Ondersteuning voor de volgende besturingssystemen: * Windows * Mac Backup... more
Disaster Recovery specificaties
Backup, herstel en migreer virtuele en fysieke Windows en Linux systemen snel en... more
Disaster Recovery Storage specificaties
Storage voor Disaster Recovery oplossingen: * Individuele opslag per account ... more
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06