Home > Techniek (hoe werkt het)

Techniek (hoe werkt het)

VSS
**Besturingssysteem** Windows **Software** 5.2 - 6.29 **Fout melding** ... more
Geavanceerd retentie beleid, uitleg en instellen
Besturingssysteem Alle Software 8.3 en hoger Techniek Pro Backup: Geav... more
Geavanceerd retentie bewaarbeleid (Legacy)
Besturingssysteem Alle Software 5.5 - 6.29 Pro Software Techniek Geava... more
Off-line backup
Besturingssysteem Windows Software 6.29 Techniek Off-line backup Uit... more
Lokale kopie
Besturingssysteem Alle Software Alle Techniek Lokale kopie Uitleg Deze optie kan... more
Uitlog backup herinnering
Besturingssysteem Windows XP - Windows 7 Software 5.x en hoger Techniek Uitlog b... more
Incrementele backup en In-File Delta?
**Besturingssysteem** Alle **Software** Alle **Techniek** Incrementele... more
Automatische blokgrootte binnen de In-File Delta-instellingen?
BesturingssysteemAlleSoftware5.0.1.7 en hogerTechniekAutomatisch blockgrootte in... more
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06