MSSQL

Wat zijn de backup modussen VSS en ODBC bij een MSSQL backup
Besturingssysteem Windows Software 8.1 and higher Probleem You want to... more
MSSQL: Te veel databases tegelijk in de VSS-back-up
Besturingssysteem Windows Software 7.5.0.0 en hoger Fout melding Canno... more
.. een huidige database backup bestaat niet. Maak een volledige database backup met het commando BACKUP DATABASE
BesturingssysteemWindowsSoftwarePro / OBM 5.x en hogerFout melding.. a current d... more
Login mislukt voor gebruiker 'sa' / Database "XXX" niet gevonden
Besturingssysteem Windows 2003 en hoger Software 6.21.x.x en hoger Fout melding ... more
Fout 112 (Het is niet gelukt tekst te krijgen voor deze fout. Reden: 15100)
BesturingssysteemWindows Software6.9.0.0 en hogerFout melding...112(failed to re... more
Besturingssysteem fout 5
BesturingssysteemWindowsSoftwareAlleFout melding[Microsoft][ODBC SQL Server Driv... more
BACKUP LOG is niet toegestaan terwijl het herstel model EENVOUDIG is
Besturingssysteem Windows 2003/2008 Microsoft SQL Server Software 5.5 of ... more
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06