Home > Algemene fouten > Fout: [java.lang.StackOverflowError] null

Fout: [java.lang.StackOverflowError] null

Besturingssysteem

Alle

Software

Alle

Fout melding

[java.lang.StackOverflowError] null

Oorzaak

Deze fout kan optreden wanneer de index van het account op de backup server beschadigt is.

Oplossing

Dit is niet iets wat een klant of partner kan oplossen.
Neem a.u.b. contact met ons op met de melding dat de index corrupt is en dat een rebuild noodzakelijk is.
Wij zullen dan:
  1. Het account blokkeren zodat de backup niet kan starten
  2. Een "enkele gebruiker rebuild" van het account starten
  3. Een rebuild kan enkele uren duren afhankelijk van de grootte en de server last,
    U kunt het beste dit 's morgens aanvragen zodat dit kan voltooien voordat de backup die avond start.
  4. Het account deblokkeren nadat de rebuild voltooid is.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06