Home > Algemene fouten > Er ontbreekt enige data voor...

Er ontbreekt enige data voor...

Software

5.5.x.x en hoger

Fout melding

[BackupSetBFS.getDataBlock] Some data is missing for

Oorzaak

Deze melding kan voorkomen wanneer de Backup server data verwacht van de cliënt software maar dit niet ontvangt, het gaat hierbij om een blok met informatie uit het bestand.
Dit kan door verschillende oorzaken komen zoals een firewall of een storing in de internet verbinding.

De cliënt zal opnieuw proberen om het blok met informatie opnieuw te verzenden naar de backup server.
Dit probeert hij 5x te doen als het dan nog niet gelukt is zal de cliënt proberen het gehele bestand opnieuw te uploaden.
(Mits de verbinding inmiddels weer beschikbaar is)

Oplossing

Controleer of er ten tijde van de backup:
  • Een firewall of proxy is geweest die data heeft tegengehouden/vertraagd.
  • Er een internet storing is geweest.
Dit kan een eenmalige fout geweest zijn die zich met de volgende backup weer hersteld.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06