Home > FAQ

FAQ

Vervang de ROOT-certificaten van de software cliënt
Besturingssysteem Alle Software 5.5 - 6.29 Fout melding De backup werk... more
Wat te doen bij een cryptolocker?
Besturingssysteem Alle Software Alle Uitleg Wanneer uw systeem besmet ... more
De Java herstel applet wil niet laden in de browser
Besturingssysteem Alle Software 5.5 - 6.29 Fout melding De herstel app... more
Hoe stop ik de backup zonder GUI
Software 5.2, 5.5, 6, 7, 8 en hoger Probleem De backup is als een achtergr... more
Hoe groot wordt de tijdelijke map?
Besturingssysteem n.v.t. Software 5.2 - 6.29 Uitleg De software vraagt... more
Kan ik mijn encryptiesleutel veranderen?
Besturingssysteem Alle Software 5.2 en hoger Fout melding Incorrecte e... more
Module quota overschreden
Software 8.3 en hoger Fout Melding Module quota overschreden Quota (...) ... more
Quota overschreden, back-up gestopt
Besturingssysteem Alle Software Alle Fout melding Quota overschreden, ... more
Software versie bepalen
Besturingssysteem Alle Software Alle Fout melding n.v.t. Oorzaak E... more
File afkortingen
Besturingssysteem n.v.t. Software 5.2 en hoger Oplossing De verschille... more
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06