Index corrupt

5.5 - 6.29
Pro / OBM (Lokale kopie)

Foutmelding

[BackupSetIndex.init]@da4b71 Index corrupted
[UpdatePermissionTask.Local.run] Unknownn IOException. Error=[java.io.FileNotFoundException] C:\BACKUP\[server]\[gebruiker]\files\[set id]\... (The file or directory is corrupted and unreadable)
[BackupSetCmd.uploadBackupFiles][java.lang.RuntimeException] Error=[BackupFileIterator.Combined.hasNext] Throwable=[BackupFileIterator.Combined.hasNext] Throwable=[BackupFileIterator.hasNext] Throwable=[Bptree.KeyRangeIterator.hasNext]...

Oorzaak

Afhankelijk van de software versie en type doel locatie kan één van bovenstaande meldingen voorkomen tijdens de lokale kopie.
Deze fout betekent dat de lijst van aanwezige bestanden in de backup, de index, niet meer klopt.

Oplossing

Verwijder de indexbestanden van de set met de foutmelding.
Deze indexbestanden worden opnieuw aangemaakt bij de volgende backup, afhankelijk van de grootte van de reeds aanwezige lokale kopie kan dit enige tijd duren.
Mocht deze fout optreden bij het terughalen van een lokaal kopie zal het proces beginnen "Bezig met initialiseren decrypt-actie ..." wat de index opnieuw aanmaakt indien deze niet meer bestaat.

De index bestanden zijn 'index.bdb' en 'r-index.bdb' direct in de map met het set id.
Bijv.: del F:\backup\[server]\[gebruiker]\files\[set id]\*.bdb

BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06